Házikó Pohoda Liptó

A Chalupa Pohoda Liptov Demänová településén található, Demänovská Dolina közelében, mindössze 5 km-re a Demänovská-barlangtól és 11 km-re a Jasná Chopok Alacsony-Tátra sítereptől. Az épület zsákutcában, csendes környezetben található, sok magánélettel, és közvetlenül a Demänovka hegyi pataknál található. Sétatávolságra számos étterem, wellness központ, egész évben nyitva tartó ételek találhatók. A Jasná és Tatralandia felé tartó SKI BUS buszmegálló 5 perc alatt elérhető. gyaloglás.

A ház földszintjén van egy előszoba, ahonnan külön hálószoba, fürdőszoba és nappali konyhával léphet be. Az emeleten egy csigalépcsőn érsz el egy 2 egyszemélyes ággyal ellátott, átjárható hálószobába, ahonnan hozzáférhetsz egy kis külön WC-hez és egy másik hálószobához, amelyben 2 egyszemélyes ágy és egy kétszemélyes ágy található.

A földszinti fürdőszoba zuhanyzóval, mosdóval és WC-vel felszerelt.

Az épület beépített területe 60 m2, lakóterülete 100 m2. A tetőtér tereit lejtős leeresztett mennyezet oldja meg, amely elsősorban éjszakai tartózkodásra alkalmas.

Kint van egy elkerített kert szabadtéri ülésekkel és grillezővel. A kandalló a Demanovka folyó mellett található, közvetlenül a föld kerítése mögött.


Parkolási lehetőség a telek bejárati részén található, max. 2 autó a bekerített részen. Parkolni a kapu előtt is lehet egy zsákutcában.

Ubytovanie Slovenský Raj

Address-logo

Address

Kút 22
031 01 Liptovský Mikuláš

Telefon-logo

Telefon

+421 903 634 064
+421 905 714 541

email-logo

E-mail

info@chatapohoda.sk
info@chalupapohodaliptov.sk

Top